Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till Joyvoice

Joyvoice är popkörer för ALLA som vill sjunga.

Vår verksamhet bygger på glädje, sångös och positiv energi och inga notkunskaper behövs då våra körledare lär ut alla låtar på gehör under körrepen.

Alla våra körledare är anställda och utbildade i Joyvoice körledarutbildning och oavsett om du sjunger i en Joyvoicekör längst ner i Skåne eller högst upp i Norrland så är konceptet desamma.

Som ytterligare stöd kan alla våra kördeltagare också lyssna på alla låtar och stämmor som förinspelade ljudfiler via vår medlemsapp.

Vi sjunger välkända hits (mestadels på engelska) i genrerna pop, rock och soul och alla låtar arras och spelas in av Hanna Rydman.

Joyvoice är Sveriges största körkursverksamhet. Vi finns över hela landet och har idag över 200 körer med fler än 21.000 sångglada deltagare som sjunger med oss varje termin.

Vi fokuserar på glädje, gemenskap och att man ska våga släppa loss i sin sång oavsett vilken nivå du ligger på sedan tidigare. En del kördeltagare är nybörjare med längtan efter att få börja sjunga, andra är vana sångare med flera års tidigare erfarenhet av sång. Vår medlemmar är i alla åldrar.

Klicka på menyfliken ”Körer” för att se alla orter vi finns på idag. Vi expanderar varje termin så finns vi ännu inte i din kommun så gör vi det säkerligen snart.

Boka på Hemsida : https://joyvoice.se/